Ce este, ce-și propune Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov

Forumul German

Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov (F.D.G.Bv.) este organizația care reprezintă interesele cetățenilor români de naționalitate germană cu domiciliul în localitățile județului Brașov. Împreună cu celelalte organizații teritoriale ale Forumului Democrat al Germanilor din România promovează interesele specifice ale membrilor săi și le promovează printr-o activitate variată, prin măsuri în domeniul politic, social, cultural, educațional și economic, care au drept scop garantarea perpetuării comunității lingvistico-culturale germane ca parte componentă loială a societății românești. Oricine are nevoie de un sfat sau de ajutor, va găsi ușa noastră deschisă; oricine ne poate sprijini în realizarea țelurilor noastre, este binevenit.

 

Wolfgang Wittstock

 

Declarație

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) - organizația județeană Brașov (F.D.G.Bv.) prin Consiliul de Conducere dorește ca prin această declarație să să se delimiteze de orice acțiune întreprinsă de domnul Adrian Dumitru Buzatu. F.D.G.Bv. își exprimă public dezacordul față de metodele și limbajul folosite de către domnul Buzatu și pe această cale informează cetățenii, simpatizanții, colaboratorii și membrii Forumului că organizația noastră nu colaborează în niciun fel cu domnul Buzatu. Organizația județeană Brașov a Forumului Democrat al Germanilor din România subliniază faptul că domnul Adrian Dumitru Buzatu nu a fost niciodată mandatat să scrie sau să acționeze în numele F.D.G.R. sau F.D.G.Bv., dezaprobă luările de poziție publice ale acestuia și își rezervă dreptul să susțină orice acțiune legală prin care sunt denunțate afirmațiile calomnioase ale acestui domn.

                În numele Consiliului de Conducere,


                      Wolfgang Wittstock
                    (președinte F.D.G.Bv.)

Doresc să devin membru simpatizant


Aici puteți descărca cererea de aderare. După completare vă rugăm să o scanați și să ne-o trimiteți împreună cu cartea dvs. de identitate, de asemenea scanată, pe adresa office (at) forumkronstadt.ro. După aprobarea cererii de către consiliul director, veți fi anunțat/anunțată și invitat/invitată să ridicați legitimația de membru de la sediul nostru.

Biblioteca Forumului German din Braşov

 ...este online.

Înregistrare distribuitor newsletter

Doriţi să primiţi în mod curent informaţii despre manifestările noastre culturale?
Aici vă puteţi înregistra cu
adresa dvs. de e-mail.