Ce este, ce-si propune Forumul Democrat al Germanilor din Judetul Brasov

Forumul German

Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov (F.D.G.Bv.) este organizația care reprezintă interesele cetățenilor români de naționalitate germană cu domiciliul în localitățile județului Brașov. Împreună cu celelalte organizații teritoriale ale Forumului Democrat al Germanilor din România promovează interesele specifice ale membrilor săi și le promovează printr-o activitate variată, prin măsuri în domeniul politic, social, cultural, educațional și economic, care au drept scop garantarea perpetuării comunității lingvistico-culturale germane ca parte componentă loială a societății românești. Oricine are nevoie de un sfat sau de ajutor, va găsi ușa noastră deschisă; oricine ne poate sprijini în realizarea țelurilor noastre, este binevenit.

 

Wolfgang Wittstock

 

Doresc sa devin membru simpatizant


Aici puteți descărca cererea de aderare. După completare vă rugăm să o scanați și să ne-o trimiteți împreună cu cartea dvs. de identitate, de asemenea scanată, pe adresa office (at) forumkronstadt.ro. După aprobarea cererii de către consiliul director, veți fi anunțat/anunțată și invitat/invitată să ridicați legitimația de membru de la sediul nostru.

Personalitati brasovene

Reprezentanţi de seamă din rândurile saşilor transilvăneni, care au activat sau activează în Braşov şi împrejurimi sau care provin din această regiune… aici.

Biblioteca Forumului German din Brasov

 ...este online.

Inregistrare distribuitor newsletter

Doriţi să primiţi în mod curent informaţii despre manifestările noastre culturale?

Aici vă puteţi înregistra cu adresa de e-mail.