Ce este, ce-și propune Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov

Forumul German

Forumul Democrat al Germanilor din Județul Brașov (F.D.G.Bv.) este organizația care reprezintă interesele cetățenilor români de naționalitate germană cu domiciliul în localitățile județului Brașov. Împreună cu celelalte organizații teritoriale ale Forumului Democrat al Germanilor din România promovează interesele specifice ale membrilor săi și le promovează printr-o activitate variată, prin măsuri în domeniul politic, social, cultural, educațional și economic, care au drept scop garantarea perpetuării comunității lingvistico-culturale germane ca parte componentă loială a societății românești. Oricine are nevoie de un sfat sau de ajutor, va găsi ușa noastră deschisă; oricine ne poate sprijini în realizarea țelurilor noastre, este binevenit.

 

Wolfgang Wittstock

(președinte F.D.G.Bv.)

 

Alegeri local 2016

Lista candidatior.

Alegeri locale: Mandatarul financiar al F.D.G. Brașov

Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), organizația județeană Brașov, și-a desemnat mandatarul financiar teritorial la nivelul județului Brașov pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 în persoana domnului Dorin Ștefănescu, titular cabinet expert contabil, cod de înregistrare fiscală 19484696, cu sediul profesional în Brașov, str. bd. Gării nr. 20. Cererea pentru înregistrarea mandatarului financiar teritorial a fost înregistrată de Autoritatea Electorală Permanentă, filiala Centru Brașov, cu nr. 536/05.05.2016. Codul unic de identificare al F.D.G.R., atribuit mandatarului financiar coordonator conform art. 34, alin. (13), din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activităților partidelor politice și a campaniilor electorale, este 23160073.

Doresc să devin membru simpatizant


Aici puteți descărca cererea de aderare. După completare vă rugăm să o scanați și să ne-o trimiteți împreună cu cartea dvs. de identitate, de asemenea scanată, pe adresa office (at) forumkronstadt.ro. După aprobarea cererii de către consiliul director, veți fi anunțat/anunțată și invitat/invitată să ridicați legitimația de membru de la sediul nostru.

Biblioteca Forumului German din Braşov

 ...este online.

Înregistrare distribuitor newsletter

Doriţi să primiţi în mod curent informaţii despre manifestările noastre culturale?
Aici vă puteţi înregistra cu
adresa dvs. de e-mail.