Regulament de participare, concurs foto 2012

1. Organizatorul și perioada concursului

Organizatorul concursului „Anotimpul ruginiu” / „Goldene Jahreszeit” este Forumul German de Tineret Brașov. Concursul începe în data de 2. noiembrie și se încheie cu premierea concurențiilor în data de 25. noiembrie 2012.

2. Participarea:

La concurs poate participa oricine. Pozele trebuie să aparțină temei iar participantul trebuie să fie autorul acesteia. Înscrierea la concurs se face prin completarea formularului de înscriere și trimiterea acestuia până în data de 18. noiembrie 2012. Participanții sunt rugați să adauge informații corecte de contact, pentru a putea fi înștiințați în cazul în care câștigă un premiu. Fiecare particpant are dreptul să participe cu o singură poză.

3. Concursul

Concursul este format dîn două etape:

3.1 Trimiterea pozelor

Pozele se atașează forumlarului de înscriere. Formularul de înscriere se găsește pe site-ul:  http://forumkronstadt.ro/jugendforum/

3.2 Votarea câștigătorului

În data de 19 noiembrie, pozele v-or fi postate pe pagina de Facebook al organizatorului: http://www.facebook.com/pages/Deutsches-Jugendforum-Kronstadt/136751203021744

Odata cu postrarea acestora începe “votarea” prin intermediul like-urilor. În data de 25.noiembrie.2012 ora 23:59 se încheie numerotatea, iar poza cu cele mai multe like-uri câstigă premiul cel mare.

4. Premii

Locul I: Un zbor cu parapanta (inclusiv filmare), în zona Brașovului

Locul II: Carte foto + Mini-Kit pentru curățarea obiectivelor

Locul III: Mini-Kit pentru curățarea obiectivelor

5. Diverse

În cazul în care unul sau mai mulți participanți clasați pe primele 3 locuri au același număr de „like-uri”, se va determina câștigătorul cu ajutorul site-ului random.org. Metoda pentru alegerea câștigătorului va fi aleasă cu acordul câștigătorilor de pe acest site.