Mențiuni legale

 

Aceste pagini de internet, www.forumkronstadt.ro şi www.forumbrasov.ro conţin informaţii şi date legate de activitatea Forumului Democrat al Germanilor din Judeţul Braşov (F.D.G.Bv.).

 

Forumul Democrat al Germanilor din Judeţul Braşov

Str. Baiulescu 2 

RO - 500107 Brasov 

Tel: +40 (0) 268 511 604 

Fax: +40 (0) 268 475 848 

E-Mail: office(at)forumkronstadt.ro 

 

Pagina de internet a fost realizată de Cubus Arts:

Braşov / Kronstadt

Adresa:

Apollonia Hirscher, Nr. 11 

Braşov 500015, România 

Tel: +40(0) 368 409.233 

Fax: +40(0) 368 409.233 

E-mail: office(at)cubus.ro

www.cubus.ro

 

 

Aviz:

Toate materialele conţinute în aceste pagini au fost alese şi verificate cu grijă de către F.D.G.Bv. Aceste informaţii sunt considerate ca şi un serviciu oferit de F.D.G.Bv. F.D.G.Bv. nu poate prelua nici o responsabilitate pentru corectitudinea, sau actualitatea informaţiilor.

Toate informaţiile servesc exclusiv pentru informarea vizititatorului virtual.

În cazul referinţelor directe sau indirecte la alte pagini de Internet ("Linkuri"), care se află în afara perimetrului de responsabilitate al autorului, obligaţia de răspundere o are proprietarul paginii respective. F.D.G.Bv. nu este responsabil pentru conţinutul acestor pagini.

 

 

 

La paginile F.D.G.Bv. se pot face legături Hyperlink fără cunoştiinţa proprietarilor. F.D.G.Bv. nu preia nici o responsabilitate pentru realizarea, conţinutul sau orice altă legătură făcută spre pagina F.D.G.Bv.

F.D.G.Bv. îşi asuma libertatea de a efectua schimbări sau completări în orice moment la informaţiile afişate.

 

 
Copyright:

Conţinutul şi structura paginii web a F.D.G.Bv. este protejată. Multiplicarea informaţiilor şi datelor, mai ales a textelor sau materialului vizual nu este permisă fără acordul prealabil în scris a F.D.G.Bv.