Ziarul şcolar

Ce este de fapt un ziar şcolar?
Un ziar şcolar ilustrează în general evenimentele din cadrul unei şcoli, articole cu şi despre cadrele didactice, sporturile, muzica îndrăgită şi orice alte aspecte de interes pentru elevi. Nu fiecare şcoală are un ziar propriu, însă noi “honterienii” ne putem mândri cu ziarul “Clique”.

De asemenea, faptul de a fi membru al unei redacţii de ziar şcolar  aduce şi multe bucurii şi plăceri, desigur dacă se face abstracţie de momentele în care nu prea ai chef ca după cursuri să mai stai una sau două ore la discuţii constructive împreună cu ceilalţi. Ceva talent trebuie de asemenea să existe, altfel scrierea de articole este într-adevăr un chin. Foarte important este însă şi capacitatea de a suporta critica, căci fără ea nu există ziaristica.
A fi redactor al unui ziar şcolar înseamnă şi să fi creativ, să dai tot ce este mai bun în tine şi asta să-ţi facă plăcere, astfel încât să poţi fi mândru atunci când articolul tău apare în ziar, dar mai ales atunci când îţi vezi numele scris în dreptul lui.
Colaborarea şi tenacitatea apropie oamenii.

Redacţia noastră:
redactor şef: Petra Sârb
 
redactor şef  adjunct: Eva Hampel Binder
 
redactori:
Ilinca Bulgărea
Tina Dumitrescu
Mihai Catargiu
Flavia Dima
Horia Rotar
Şerban Roman
Vlad Forsea
Horia Popa

Referitor la ultima ediţia a ziarului “Clique” puteţi accesa aici un articol apărut în  “Karpatenrundschau”.

 

Contact:

Str. Baiulescu 2
RO - 500107 Brasov
Tel: +40 (0) 268 511 604
Fax: +40 (0) 268 475 848
E-Mail: forum.kronstadt(at)clicknet.ro