Seara de jocuri in Forumul German Brasov

Serile de joc

Se spune ca joaca si jocurile in sine sunt ceva pentru copii, nicidecum pentru adulti. Dar si acestia din urma pot sa redescopere, la urma urmei, acel “copil” ascuns in ei. In concluzie, avem de-a face atat cu copii mici cat si cu co pii...mai mari.
Copiii... mai mari s-au hotarat sa impartasesca placerea de a fi din nou copii la asa numitele “Seri de joc”. Aflati la fata locului, si-au cam dat seama ca e vorba despre ceva mai mult decat o simpla joaca de copii. Participantii nu isi mai bat capul cu jocuriile specifice copilariei, cum ar fi “Nu te supara frate” sau “Schwarzer Peter”, ci isi pun mintea la contributie pentru a descifra taina jocurilor de strategie, de aventura, de creativitate si multe multe altele. Incearca sa gaseasca varianta cea mai sigura de a transporta diamante pretioase din teritoriul Niagarei, drumuri noi pentru familia de nobili Thurn und Taxis sau incearca sa umple custile unei gradini zoologice cu specii noi de animale. In plus, toti s-au bucurat de muzica de relaxare in fundal. Si de ceva de rontait. Si de bauturi racoritoare. Si de multa voie buna :)

Aceste seri sunt organizate de Forumul German de Tineret Brasov cu intentia de a promova aceasta comunitate (si intre tineri). Viata in sine este pe jumatate un joc, iar pentru a-l juca corect este necesar sa cunosti regulile. Noi am inceput jocul... si ne bucuram mereu pentru urmatoarele seri de vineri cand ne vom intalni cu voie buna, umor … si “mari aventuri”.

Datele vor fi actualizate permanent si afisate pe avizier

Pentru mai multe informatii, apasati aici.